• Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player

"Lumea ta? Curata!"

Ceremonia de premiere "Lumea ta? Curata!"

Ceremonia de premiere

Bucuresti, 1 iunie 2009. Peste 200 de invitati au luat parte la vernisajul expozitiei de obiecte de arta decorativa realizate din materiale reciclabile de catre elevii din 32 de scoli din Bucuresti.  Vernisajul a cuprins 96 de lucrari  castigatoare la nivelul fiecarei scoli participante in cadrul programului. De asemenea, cu aceasta ocazie au fost anuntate si rezultatele actiunii de colectare selectiva desfasurata in scoli si au fost premiati castigatorii celor 2 concursuri ‘Lumea ta? Curata!’.

In numai 2 luni, elevii au colectat voluntar, in cadrul scolilor, ca rezultat al consumului lor curent, peste 4.5 tone de hartie, echivalentul a 57 de metri cubi de hartie, si 835 kg de plastic, echivalentul a 42 de metri cubi de plastic.

Scoala care a colectat cea mai mare cantitate de deseuri reciclabile a fost Scoala nr. 195, urmata de Scoala nr. 199 si de Scoala nr. 70. Aceastea au fost premiate in cadrul ceremoniei de catre compania Rosal, unul din sponsorii programului, cu un calculator, o imprimanta multifunctionala si, respectiv, cu un dvd player.

Trofeul Lumea ta? Curata! pentru concursul de obiecte realizate din materiale reciclabile a fost acordat lucrarii colective realizate de 10 copii din cadrul Scolii nr. 55. Locul al doilea a revenit elevei Cosmina Buliga de la Scoala nr. 116, iar pe locul al III-lea s-au situat la egalitate Constantin Andreea-Patricia de la Scoala nr. 20 si Topala Maria de la Scoala nr. 195.

Felicitari tuturor castigatorilor!

web design e-afacere

© PRAIS Corporate Communications, 2009